Ez a gép már méltó mindenre?
5k 60 fps-es gaming és videóvágás illetve videózáshoz ,és streamhoz ezeket mind 5k 60 fps-be ,a gép amit tervezek össze rakni:
Intel Core i9-7980XE 18-Core 2.6GHz LGA2066
ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME Alaplap
Corsair Vengeance RGB 128GB
Dell 3 5" 1.2TB 15000rpm SAS
Samsung 850 EVO Basic 2.5" 1TB SATA3
COUGAR PANZER MAX
Enermax Platimax 1700W Platinum
4 ClubPcolorD GeForce GTX 1080 Ti GameRock Premium 4 DB Videó kártya
4 Way SLI
KB 3 milliós keretből akarok ki jönni ,és ahogy nézzem ez kb ott körül van ,nos lapot azt azért választottam mert arra volt oda írva az Extreme ,és a proci is Exreme ,és biztosra akartam menni ,hogy belemenjen a proci,na meg a prociból is azért a legdrágább i9 mert 4 GTX 1080 Ti-t kel hajtania ,na meg ezzel gyorsabb a renderelés ,videózásban is gyorsabb mint mondjuk az i9 7920x stb,rambol gondolkodtam 64 gb-n csak de ,inkább 128 GB mellett döntöttem ,gépháznál tetszés szerint választottam ,ez a gép mellékesen azért raktam össze ,hogy még 10 évvel ez utáni játékok is eldöcögjenek talán még majd rajta ezért is vettem 128 GB ram-ot ,hogy valszeg mindenképp elég legyen ,a másik meg , a legfőbb dolog pedig az ,hogy szeretném a videók minőségét és a játék minőségét is a maxra növelni ,és Pableco-ba akarom csinálni a live-kat,a monitorom amit már meg vettem Philips 275P4VYKEB?!
úgy tudom szerver winyo nem jó asztali géphez ...
1700W-ot tápot villanyóra se bírja :D
minek 4DB GTX 1080ti?
1 is elég ..
Dragdev nem értem hogy tudsz hülyébb lenni még egy ilyen kérdezőnél is?????? Attól hogy 1700W-os tápot teszel bele még nem fog annyit is fogyasztani. Jó isten hány éve nyomod itt a ***ságaidat mégis le tudsz írni egy ilyen mondatot.
Kérdező neked meg csak annyit hogy tégy ahogy akarsz de a 4 way sli már nem támogatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!