A GeForce 9600 GT megér 5 ezer forintot vagy valami más vga-t vegyek annyiért?
Max 5 ezer forintom van videókártyára ,pár százassal sem több. gépet meg tudom cserélni kéne ,de azt majd a nyáron tudom csak mikor el megyek feketére ,na mind1 max 5k-m van vga-ra mert nincs vidikari gépembe tehát vennem kel bele de olyat ami legalább ezeket a játékokat elviszi 1024x768-ba 60 fps nem is kel nekem cs:go,gta 4,CoD 5,minecraft,Just Cause 2,bár ezek közül el indít egy párat de nagyon laggolba az alaplapi vga-m ,és én keresgéltem és a GeForce 9600 GT-t találtam meg 5K-ért erről a vga-ról azt halottam ,hogy ezekre a régi játékokra tökéletes valóban jó lesz ez a vidikari? azon kívűl még ilyen a gépem:
GA-MA69G-S3H
2,8 GB DDR2 Ram
80 GB HDD
Codegen 300W P4 PFC ATX
A gond az hogy van ugyan, de ezzel a tápegységgel nem nagyon fog menni a dolog, kevés lesz hozzá. Így azután hiába ajánlanám hogy van ennyiért már HD 4850 is ami erősebb, esetleg ez, de ezt sem bíznám arra az ősi tápegységre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!