Milyen pécét a Nagyfaternak?
Szeretett Pentium 4 konfigja már kezd kevés lenni. Ezt valahogy úgy képzeljétek el, hogy akadnak rajta a 480p videók...
Az a lényeg, hogy menjen az internet (neki csakis a Chrome felel meg, viszont az zabálja a ramot), videók HD-ban és az Office 2016.
Legutolsó gondolataim:
-Intel Pentium G3258
-8gb DDR3 ram
-legolcsóbb 1150 alaplap
Eddig minden használtan.
-Adata SP580 120gb SSD
-FSP APN 350w
-A régi gépház marad
Igazából leírtad. Esetleg prociból lehet jobb 1150-es, ha találsz normális áron. Akár egy I3 4XXX-et is csapnék oda, legalább egy ideig jó lesz.
Nekem az a táp nem tetszik, pl FSP hexa+ 400W-ot vennék inkább helyette.
SSD jó, Ramból igazából mind1 hogy 1333/1600 de ha lehet utóbbi.
Egy kis HDD-t, 320-500GB (kb 5.000Ft) mindenféleképpen tegyél még az SSD mellé, mert azért 120GB meg tud telni, mégha nem telepít túl sok mindent akkor is.
Tesóm gépén a Chrome 40GB-ot foglalt az előzmények és ilyesmik miatt xD
Sajnos véges a keret, ezért az i3 nem fér bele, pedig már néztem 😢
A tápegység szerintem egész jó, megkapta a Bronze minősítést.
A HDD-t pedig nem tartom szükségesnek, mert mindössze a Chrome, az Office és a Minecraft lenne felrakva a gépre. Most is összesen 80gb tárhely van használatban.
"nincs kedvem szar tápegységekkel szórakozni"
Ja csak hogy azok a szar tápegységek Delta vagy FSP belesek.
Birom amikor laikusok akarják megmondani a tutit.
Mégpedig ennyi pénzért hülyeség PC-t összerakni.
Szóval részemről Brand PC +1.
Azokban van 4GB RAM, HDD-t lehet SSD-re cserélni elég sok helyen kis felárért illetve 2. vagy 3. generációs I5 vagy I3 is van ebben az árkategóriában ami ezeket a feladatokat röhögve elvégzi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!