Steamröl letöltöttem egy driver booster alkalmazást, frissítettem néhány drivert, és most nem indul el a Windows. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Win 10, kiirja hogy nem tudott megfeleloen elindulni.2018. febr. 26. 19:59
1/5 anonim válasza:
Bootolj be telepítő lemez/usb-ről és system restore, ez a legegyszerűbb.
2/5 anonim válasza:
Nálam is pont ez a szitu volt, soha többet ilyen automatikus driver letöltő fa**ság. Nekem a windows felajánlotta a visszaállítást pár restart után.
3/5 anonim válasza:
Sokszor sok helyen írták már, hogy KERÜLENDŐ bármilyen driver booster! Ez tanulópénz volt. Bármilyen drivert frissíteni akarsz, vagy telepíteni, gyártói oldalról szedd le.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sikerült rendszer visszaállítást csinàlni!
2018. febr. 26. 21:32
5/5 anonim válasza:
És többet ne használj ilyen driver frissítő programokat,mert rossz drivereket szednek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!