Driver Boostert érdemes letölteni?
Autodidakta&Outsider...stb vagyok.Böngészést&levelezést használom csak a gépen! Ezt találtam. (egyszerű?!) Érdemes letöltenem nekem? vagy kamu az egész.Nincs problémám,ha csak az nem,hogy félév alatt 883 Gb ról 779 Gb ra csökkent a szabad helyem.Link/és köszönöm ha egyszerű választ kapok.
Mégis, mit remélsz tőle? Ha a gépeden minden működik, akkor miféle drivereket akarsz hozzá keresni? Egyébként is általános vélekedés, hogy az ilyen csodaprogramokat jobb hanyagolni, mert ha tévednek, csak nagy maceratúrával tudod helyrehozni. Drivereket mindig a gyártók oldaláról érdemes letöltened, pontosan a megfelelő hardverekhez választva.
Azt meg nem értem, hogy szerinted a tárhely felszabadítása milyen kapcsolatban áll ezzel a programmal. Használd a rendszered saját karbantartóprogramját, vagy keress egy erre szolgáló tisztogatószoftvert, mint pl a CCleaner.
Köszöntem TABAKI !
Üdv/ :))
Bocs.Még TABAKI -tól szeretném kérdezni?
Hogyan érhetem el (Wind/7) saját rendszer karbantartómat?
Gondolom > start > tovább???
Köszönöm,mindkettőtöknek a válaszát!
Üdv/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!