I5 7300HQ vagy i7 7700HQ?
???
A processzor nem tudja kihajtani később a kártyát?
Így is a videokártya fog hamarabb elavulni.
Magyarul nem éri meg a felárat az I7.
Én nem venném meg egyiket sem igazából, biztos csillagászati ára van ezeknek a mobil komponenseknek...
Ennyi pénzből jó asztalit építhetnél, amin finoman szólva is lehetne játszogatni...
I5 7300HQ
Előfordulhat, de kétlem, hogy cpu limited lenne addig, amíg tart a laptopot élettartama, utána meg már úgy is mind1 ha totál elavult
I7 7700HQ
Szépen dolgozna együtt a páros, de nem éri meg az árát, maradj az I5-nél barátibb áron, vagy dönts legjobb belátásod szerint
Ok értem, köszönöm a válaszokat maradok az i5-nél, akkor nincs szükségem az i7-re mert főleg játékra lesz használva gép, komolyabb processzor teljesítményt igénylő programokhoz nem (pl. videó vágáshoz).
A második válaszolónak: persze tudom, hogy asztali gépből jobbat építhetnék, de ahogy írtam nekem fontos a hordozhatóság, rendszeresen vinném magammal, nem csak otthon használnám. Mondjuk a jelenlegi videókártya és ram árak mellett asztali gépre sem annyira jó most költeni. De köszönöm az lényegre törő válaszodat a két processzorról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!