Egy 2 hónapos acer aspire vx5-591g i5 7300hq,8gb ram, gtx 1050 4gb nem ti, játék közben a cpu:80 fok max 85, a vga:70-75 fok az mennyire jó? Amikkel játszok:GTA 5, Far cry primal, Battlefield 1
Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 09:41
1/9 szántóvető válasza:
nézhetsz teszteket hp omen ill lenovo legion notikról,ott is hasonló értékek vannak terhelve.aggódni nem kell mert nem tud túlhevülni.ha nincs throttling akkor semmi baj.esetleg használhatsz laptophűtőt,az is jelenthet pár fokot.
2/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem tapasztaltam throttlingot :) de így hogy válaszoltál valamennyire megnyugodtam,ugye nekem ideáig csak asztali gépem volt amibe a cpu és a gpu is ilyen 55-60 fok volt max terhelésnél,és picit szokatlan most laptopnál ezek a nagy hőfokok,ezért érdekelt,de persze már utánna néztem neten.:)
2017. aug. 30. 11:27
3/9 szántóvető válasza:
a hordozható gépek hardverei nagyobb hőt viselnek el,a procidnak pl 100 fok van megadva maximum értéknek.de azt úgyse érné el,előbb kapcsolna ki a noti.
4/9 A kérdező kommentje:
Ertem.akkor megnyugodtam koszi szepen a gyors valaszokat.:)
2017. aug. 30. 13:46
5/9 A kérdező kommentje:
Jatekok alatt erdemes bekapcsolni a vsyncet vagy ahoz keves ez a kartya?vagy leves hozza a laptop?
2017. aug. 30. 19:36
6/9 szántóvető válasza:
ha nem darabos a megjelenő kép akkor nincs értelme bekapcsolni szerintem.
7/9 A kérdező kommentje:
Gta 5 ben volt darabos amikor kikapcsoltam,mas jatekba ha nem volt bekapcsolva akkor nemvolt darabos :) szval a gta ba hasznalom masba nem.de sokkal melegebb lesz a proci meg a vga ha nem kapcsolom be?
2017. aug. 30. 21:24
8/9 szántóvető válasza:
ha bekapcsolod akkor az fps-ed korlátozva lesz,normál monitornál 60-ra.de ennyi elég is.és ekkor elvileg kevésbé is melegszenek a hardverek.
9/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy igy mukodik,de azt is olvastam ha nincs meg valamelyik jatekban bizonyos beallitason a fix 60 fps akkor inkabb ne kapcsoljuk be mert tobbet artunk mint hasznalunk vele.
2017. aug. 30. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!