I5 7300hq gtx 1050 Ti-vel, vagy i7 7700hq és sima 1050?
Prociból rájöhettetek, hogy laptopról van szó, és igen vásárolni szeretnék a közeljövőben egy viszonylag erős laptopot (nekem számít erősnek, nem a pénzzel bélelt embereknek). A kérdés, hogy melyik változat érné meg jobban.
Felhasználás:
Szeretek játszani, de ezen kívül hobbiként videózok és nagyon egyszerű játékokat készítek.
A laptop pontosabban a Lenovo Legion Y520-as szériája lenne.
Ha bárki le próbálna beszélni a laptopról, merthogy a PC sokkal jobb meg csillivilli mittudomén, akkor azzal érvelnék, hogy miután 4 évig használtam laptopot, túlságosan megszoktam, hogy oda viszem ahova akarom, és akár az ölemben is használhatom, tehát nem tudnám megszokni a kötött helyet.
Nagyon köszönöm a válaszokat és bocsi ha túlbonyolítottam a kérdést :D
i7 7700hq és NV 1050 4GB verzios
mert játékoknak kevés 2-3GB vram videokártyánál ...
i7 proci meg gyorsitásként szolgál ...
Játékokhoz inkább VGA kell, videóvágáshoz pedig processzor.
Ha többet játszol mint vágsz, akkor i5 7300HQ az 1050Ti-vel. Kb. 10-15 FPS a különbség játékokban az 1050 és 1050 Ti közt (persze van amiben kevesebb), így játékra mindenképpen a Ti lenne jobb. Játékkészítésre is erősebb VGA jobb (bár nagyon egyszerűnél mindegy szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!