Win 10 pro elakad a boot közben és újraindul folyamatosan amikor bent van az optikai helyén egy hdd. Egy héttel ezelőttig tökéletesen működött. Mi lehet a gond?
Már feltettem egy friss tiszta telepített win 10-t, kicseréltem a beépítő keretet, teszteltem másik vinyóval, de semmi eredmény.
Ha a Boot Menü-vel indítom akkor elindul és látni mindent , lehet is használni gond nélkül.
Megint mindegyik lemezről letakaritottam mindent, és elkezdtem a Hdd először majd az SSD re rendszer.... nem indult
Majd ismét takarítás mindegyikről, Hdd bent telepítés... be az SSD ra is telepítés.... megint nem megy🙁
Takarítás, Hdd bent op rá, majd USB -n csatlakoztattam az SSD- t .
Áttelepítettem rá. Hdd ki SSD be plussz vissza a Hdd optikai helyére .
És megint nem indul nem kezdi el a boot-t persze minden alkalommal próbáltam a biosban átállítani a sorrendet és a módot is. Teljesen tanácstalan vagyok már.
Azt nem értem hogy megy mindegyik lemezen a rendszer mindegy melyik helyen van, megtalálja. De ha eggyütt van elakad és újra indul.
Mi történhetett ami megakadályozza az elindulást, bootolást??
Már gondolkoztam azon is hogy újra rakom a biost is csak nem tudom lehet e az miatt?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!