Megéri az Iphone 8 Plus?
Olyan telefont keresek, ami legalább egy 4-5 évig kiszolgál.
Csak Telefonáláshoz, SMS-hez, Facebook, Instagram, stb. Illetve néhány kisebb alkalmazáshoz kellene.
Olvastam hogy jó ideig támogatják az ios op-rendszert.
Megéri a telefon? Vagy ez is 2 év után belassúlhat, mint az android? Van esély, hogy bírja 4-5 évig?
Röviden? NEM
Bővebben:
"Olyan telefont keresek, ami legalább egy 4-5 évig kiszolgál."
Iphone mint olyan már itt kibukott. 2 év múlva már nem fogsz rá kapni frissítést, az Apple meg szándékosan lassítani fogja, hogy vegyél újat.
"Csak Telefonáláshoz, SMS-hez, Facebook, Instagram, stb. Illetve néhány kisebb alkalmazáshoz kellene."
Na ahhoz aztán pláne fölösleges az iPhone.
Vegyél egy közép kategóriás Androidot, legalább 2, de inkább 3GB rammal és nem lesz gondod vele.
Aki arra panaszkodik, hogy az Android lelassul, az mind azért van, mert vesznek egy olcsó, 1GB ramos darabot, aztán telepakolják appokkal, amik futnak a háttérben és megeszik a ramot. Hát persze, hogy lelassul.
#9: Megmondanád, hol írtam, hogy Samsung? Én is mondhatnám, hogy tipikus iPhone felhasználó. Androidot írtam, abból pedig nem csak Samsung létezik. Nekem speciel egy Samsungom volt, még 2010-ben, azóta nem is kéne Samsung. LG meg Huawei telefonjaim voltak, legrövidebb 2 évig. Ha jó telefont akar venni a kérdező, akkor egy középkategóriás Androidot vegyen, 80-100 ezer körül. Sokkal olcsóbb, mint egy új iPhone, az is bírja jópár évig, ráadásul kevésbé korlátozó, mint az iPhone. Telefonáláshoz, SMS-hez, Facebookhoz nem kell nagy teljesítmény, tehát teljesen értelmetlen drága felsőkategóriás telefont venni.
Sőt, ha vesz pl egy Xiaomi-t, abban van elég RAM tehát nem fog belassulni, mégis olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!