Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ismeretlen eszköz a wifi...

Ismeretlen eszköz a wifi hálón de vannak adatai? Hon Hai Precision?

Figyelt kérdés

Ha lefuttatok egy mac address scannert a helyi hálón szépen felderít mindent a routertől kezdve a laptopig még a wifis nyomtatót is.

Minden mac addressnek megvan a gazdája, kivéve egyet:

ld. a mellékelt kép

[link]

ennyit tudni róla. Hon Hai Precision. És folyamatosan aktív.

Mi lehet ez?

2018. febr. 16. 13:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

Teszem azt valaki dézsmálja a raktári készleteket, valaki olyan iratokban kutakodik amihez semmi köze, stb. akkor az ezeket felügyelő kamera biztonsági eszköz.

Megjegyzem, ha mezei userként a hálózatot szkennelgeted olyan szoftverrel amit fel sem teleepíthetttél volna, ahelyet hogy azzal töltenéd az időd amiért fizetnek, az ha nem is bűncselekmény, de kirúgáshoz elégséges fegyelmi vétség.

2018. febr. 17. 10:50
 12/18 A kérdező kommentje:

"ezeket felügyelő kamera biztonsági eszköz. "

Baromságot ne beszéljünk. Ez nem áruház ez iroda.

És baromság v2: csak és kizárólag akkor üzemelhet ilyen eszköz ha a dolgozók írásos tájékoztatást kapnak róla előzetesen + jól láthatóan ki van téve hogy "felvétel készülhet" lévén ha egy ügyfél bejön az utcáról az nem kap előzetes tájékoztatást de neki is tudnia kell róla.

Rejtett eszköz működtetése BŰNCSELEKMÉNY.

2018. febr. 17. 10:53
 13/18 A kérdező kommentje:
De semmi gond nem kel elhinni jogiforum.hu és állásfoglalást kérsz szakjogásztól. Uezt fogja elmondani (mert én már kértem).
2018. febr. 17. 10:54
 14/18 A kérdező kommentje:

"amit fel sem teleepíthetttél volna"

Nem is telepítettem semmit.... Madárkám. Mobiltelefon (saját eszköz.... )wifire fel (mert az nem tilos azért van meg a jelszavam is) és voilá. Net scanning.

Mit telepítek és mire.... céges eszközre semmit.

2018. febr. 17. 10:56
 15/18 A kérdező kommentje:

"e kirúgáshoz elégséges fegyelmi vétség."

Hajrá... lasszóval fogdossák a melósokat. Hajrá. KI lehet rúgni.

Nem tud. Kit talál heylettem. Senkit.

2018. febr. 17. 10:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Jó.

Akkor maradjunk annyiban, hogy a kérdésedre választ kaptál, az önérzeted nem érdekel, ha meg úgy gondolod, hogy bűncselekmény áldozata vagy, akkor tegyél feljelentést.

2018. febr. 17. 12:42
 17/18 A kérdező kommentje:

óóó nem.

Jobbat teszek /tettem.

Androidos mobil. Feltelepítettem rá ezt Wifikill app

WifiKill PRO APK is best wifi network controller (WiFi Analyzer) application. It can disable (shutdown) the internet connection of other devices connected to the same wifi network. It is a very usefull tool for wifi internet users – using which you can cut (Turn off) other people off form a common wifi network and allocate all the bandwidth to yourself. The app is for Android only and it requires root access (netcut - selfishnet).

És működik!!!

Adott eszköz kijelöl kill és hopp eltűnik a hálóról.

Nem tudom mi volt az eszköz de már inaktív nincs fenn.

HA legitim eszköz volt a használója majd nyíltan szól hogy hééé nem megy a tabletemen a net.

Ha meg nekem van igazam, és rejtett ip cam akkor meg úgyse szólnak nyíltan.

2018. febr. 17. 13:04
 18/18 A kérdező kommentje:

És ütemezett letitlás is van beállítom hogy 2 percenként nézze meg adott eszköz akítv-e és ha igen dobja le.

Ha netán felcsatlakozik újra 2 perc és dobom le újra.

2018. febr. 17. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!