Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen eszköz tud vezeték...

Milyen eszköz tud vezeték nélküli jelet továbbítani kábelen?

Figyelt kérdés
UTP kábel, RJ45 csati legyen a kábel. Az is jó ha linkeltek konkrét eszközt. Előre megköszönöm!
2018. febr. 2. 15:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ertelmetlen kerdes
2018. febr. 2. 15:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Istenem. Van egy vezeték nélküli jel amit nem érsz el, nem tudsz elmenni a forráshoz. Azon a ponton ahol be jön a jel egy eszköznek kellene továbbítania kábelen egy másik eszközre.
2018. febr. 2. 15:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Kábelen kábeles jel (Vezetékes jel) megy át, vezeték nélküli eszköz meg antennával jelet küld ki, aminek a jelerőssége az antennától és a kiküldött jel erősségétől függ.

A kettő szöges ellentéte egymásnak, így értelmetlen a kérdésed.

Szóval akkor mit akarsz mivel összekötni, hogyan képzelted el?

Mert egy kábel nem fog neked az elektromágneses impulzuson (mágneses téren) kívül mást adni (a nyilvánvaló átküldött, kábelben menő jelen túl) így varázsütésre. Az ilyen megoldásnál mindig kell egy küldő és fogadó állomás, ezt a szerepet tölti be az antenna. Egy kábel nem fog neked pl bluetooth jelet sugározni.

2018. febr. 2. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek se füle se farka.

Ahhoz amit akarsz a Powerline adapter áll a legközelebb, de az a ház elektromos hálózatát használja és nem UTP kábelt.

[link]

2018. febr. 2. 15:20
 5/12 anonim ***** válasza:

HA vezeték nélküli jel esetében a wi-fi-re gondolsz (mert elég sok jel van, lásd rádió, tv antenna, mobiltelefon kimenő jele stb), akkor vagy van wi-fi extender

[link]

, de akár félúton berakhatsz egy másik router-t amit szintén beállítasz fogadónak és onnan kábellel elvezeted oda a jeledet, ahova akarod.

2018. febr. 2. 15:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha jól értem wifi jelet akarsz kábelen továbbítani?Wireless Bridge Cable néven találtam egy erre hajazó eszközt ebay-en.
2018. febr. 2. 15:23
 7/12 Robivosi ***** válasza:
Jelenleg sehogy. Előbb kábel-vezeték nélküli. Fordítva nem megy.
2018. febr. 2. 15:26
 8/12 A kérdező kommentje:
#6 Így van erra gondoltam köszi :) Én kerestem és magyar boltot nem tudsz ahol ez kapható?
2018. febr. 2. 15:29
 9/12 anonim ***** válasza:
erre mondjuk elég egy router ami tudja a bridge mód-ot. de lehet a jelerősítők is képesek rá
2018. febr. 2. 21:00
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, megvan Köszi!

TP-Link TL-WR841N

2018. febr. 15. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!