Rajesh kérdése:
Miért recseg csak azén gépemen a saját headsetem? Nemrég vettem meg a headsetet 2 hónapos. Mostanában ha mozog a zsinór, megállás nélkül recseg. A húgom gépébe (1-az1 ugyan olyan) ott hibátlanul működik. Az ő headsetét raktam be a gépembe semmi baja.
Figyelt kérdés
Elvittem a boltba először megjavíttatni a headsetet azt mondták hogy hibátlanul működik.
Lehet hogy a beállításokkal van valami nemtom. nem akarok újat venni megint.
2018. febr. 9. 19:08
1/5 A kérdező kommentje:
Am ez egy
"Gaming Headphones AMBUSH
YHP 3020"
Speaker Dimension: Ф50 mm
Impedance: 32 ohm
Speaker sensitivity: 98 ±3dB
Frequency Response: 20Hz -20KHz
Microphone sensitivity: -42 ±3dB
Microphone frequency: 100-10Khz
Cable Length: 2.2m
Audio plugs: 2 x 3.5 mm jack
Backlight plug: USB 5V DC
Max. input power: 20mV
Operating voltage: 500mA
2018. febr. 9. 20:08
2/5 anonim válasza:
Fújj bele jó erősen a jack csatlakozóba, hátha poros.
3/5 A kérdező kommentje:
nem poros, valamiért csak ezt az 1 headsetet nem fogadja el. a másik 2-t elfogadja, a hugomét.
am most hátulra csatlakoztattam a rossz headsetemet és most működik, de nemtudom hogy elől miért rossz ha a másik 2 fajtát elfogdja?
2018. febr. 12. 18:58
4/5 anonim válasza:
Lehet minimálisan eltért a mérete, és nem úgy érintkezik ahogy kellene.
5/5 A kérdező kommentje:
1 hónapig tökéletesen működött azon a helyen csak most kezdett el valamiért recsegni.
2018. febr. 13. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!