Miért fagy le sokszor teljesen a laptopom?
nemrégiben vettem egy laptopot, nem olyan komolyat, de a gyengébb játékokat vinnie kellene, amit meg nem visz, azt meg viszi majd az asztali! de a lényeg!
már a második nap óta tapasztalok (egy hete) minden nap problémát! elkezdek játszani, a játék indulásakor, betöltésekor semmi probléma nincs, viszont néha teljesen lefagy, olyannyira hogy csak az újraindítás segít....
..és ami a vicces hogy a játék alapkövetelményeit bőőőven üti, és még az ajánlottat is azért lehagyja, szóval nem értem hogy miért fagy le :(
netezés, filmezés, stb közben nem fagy le!
a processzorra gyanakszom, de azért próbálok nem a legrosszabbra gondolni :/
valaki járt már így vagy esetleg ért hozzá?
a válaszokat előre is nagyon köszönöm!
de szerintem semmi szüksége hogy kifújassam, mivel mint írtam kb egy hetes, és igazából nem is melegszik fel, szóval szerintem az nem lehet a ludas, de minden esetre nagyon köszi a segítséget! :)
azért gyanakszom a procira, mert pont ma néztem h néha elindulnak ilyen "alap" windows-os "programok", és azok nagyon sokat megesznek a prociból....konkrétan azzal együtt, meg ha épp a játék is sokat eszik, 1-2mp-re felmegy 90-95%ra is a terhelés, aztán megint vissza 20-25% környékére :/
ja, új gép, bocsi benéztem.
minden driver fenn van az eszközkezelőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!