Flamenco kérdése:
Elég hangos a laptopom ventilátora és sokszor felpörög (egyébként szabadon van a "légjárat"). Ötletek arra, hogy teljesen zajtalan legyen (v. Közel zajtalan)?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy általában a por tehető felelőssé, de szerintem új korában is volt zaja. Nekem teljesen zaj nélküli megoldás kéne, mert hangfelvételeket készítek. Arra gondoltam beviszem szervizbe és kicseréltetem a ventit vmi másra, ha ez orvosolja helyzetet.2016. nov. 6. 10:08
1/3 anonim válasza:
Ha a beépített mikit akaarod használni akkor tökéletes nem lesz. Passzív hűtéssel lehet megoldani a teljes zajtalanságot, de azt meg a gèp nem fogja meghálálni. Amit tegetsz, egy minőségi hűtőt bele, meg egy külső mikrofon.
2/3 A kérdező kommentje:
Külső hangkártya + külső mikrofon szerencsére. És vmi drágább ventilátor nem oldaná meg?
2016. nov. 6. 15:52
3/3 anonim válasza:
Ha sokszor felpörög akkor portalaítás + újrapasztázás megoldja, ha az alapjárat is hangos akkor meg egy jobb minőségű venti kell. Ha régi akkor sanszos hogy csapágyas is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!