Hogy lehet hogy ezen a $zar gépemen így fut a Battlefield 1?
Figyelt kérdés
Még a minimum gépigény sincs meg, de lowon fullhd-ba 60 fps, mediumon 35 körül. Ultrán pedig 25 , de akkor már laggol.
Gépem:
Intel core i5-650
Rx 550 4gb
8gb ddr3 ram
Hogy lehet hogy ezen a $zar gépen így fut? Ilyen jól van optimalizálva ?
Singleplayerbe próbáltam csak.
2018. febr. 4. 21:47
1/4 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy jól optimalizálták. Nekem gtx 660 as videókártyával is nagyon szépen futott majdnem max grafikán is full HD ban csak 16 gb rammal és i7 3770k val. Én sem akartam eleinte hinni a szememnek :D
2/4 A kérdező kommentje:
Hát a tied az egy elég jó gép :D
2018. febr. 4. 22:00
3/4 anonim válasza:
Hát idén 6 éves lesz már néhol gyengének érződik. Pl a Wolfenstein 2 már sokkal rosszabbul megy rajta van hogy 20 fps alá is beugrik
4/4 anonim válasza:
Még egy videokártya nélküli laptopon is gyönyörűen tudtuk futtatni, a Frostbite-nál nincs jobban optimalizált engine a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!