Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bluetooth fülhallgatón delay...

Bluetooth fülhallgatón delay csökkentése?

Figyelt kérdés

Vettem egy bluetooth fülhallgatót, hogy kényelmesebben tudjak gitározni. Még gitározás közben nem próbáltam, nem tudom, hogy mennyire tudok hozzászokni, de kb. 500 ms delayt tapasztalok.

Interneten sok olyan videót látok, ahol wireless fülhallgatót használnak.

Ők vajon drágább technológiát használnak, hogy ne legyen delay, vagy csak simán hozzászoktak? (Vagy valahogy csökkentették egy olyan mértékre a delayt, hogy elviselhető legyen?)

Előre is köszi!

2018. febr. 1. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a forrás tulajdonképpen? A leírásból nem derül ki. Már a gitár bluetooth jelet ad ki?
2018. febr. 1. 13:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Notebook.
2018. febr. 1. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem jobbat használnak.

Nekem volt 1 éve egy 20k-s bluetooth fülesem, de elromlott, utánna ebayről vettem egyet 10 dollárért, jól szól viszont egy kis delay van. (Viszont nekem nem számít, csak zenét hallgatok buszon)

Nem hiszem hogy a delay-t tudnád csökkenteni sajnos.

2018. febr. 3. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A forrás oldalon talán lehetne javítani, de hogy szavanként húzzam ki belőled, hogyan is épül fel a rendszer, annyira azért nem érdekel a téma.
2018. febr. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!