Mi állítódott el, ha nem tudok fülhallgatón keresztül laptopon zenét/filmet hallgatni?
Pár napja nem tudom fülessel nézni a sorozataimat, hallgatni a lapin lévő zenéket.
Kipróbáltam több fülhallgatóval is, de csak hangosan szól a duma/zene, nem pedig a fülesen keresztül.
Van valakinek valami tippje?
Semmit nem töröltem le, és nem fagyott le a gépem sem. Csak pár napja így kelt fel, és azóta így maradt.
Nem próbáltam, mert nem tudom hol keressem :D
Win 7-em van, merre találom?
A Vezérlőpult/Hardver és hang-ig eljutottam, de onnan nem tudom hogy keressek tovább.
Nálam is ilyen volt. Csak nekem utána egy újraindítás után már a hangszóróból sem jött hang. O_O Teljesen beijedtem, vírus keresést futtattam, már majdnem szerelőhöz vittem mert "biztos valami hardver hiba"...
Sajnos, nem tudom a megoldást mert nekem is teljesen véletlen jött vissza minden. :( Próbáltam az hang illesztőjét frissíteni az eszközkezelőben, meg a grafikus kártyákat mindent, ami eszembe jutott. A hangbeállításoknál állítgattam minden elképzelhető dolgot. Windows frissítéseket néztem naponta.
Aztán egyszer visszaállítottam minden hangbeállítást alapértelmezettre, rányomtam a hangbeállításokra (Hangerőkeverő megnyitása) és ott láttam hogy le volt véve mindennél a hang. (hangszórók, alkalmazásokról, böngészőről flash playerről). Vissza állítottam és csodák csodájára minden jó volt.
A Keverőnél nekem csak Eszköz/Hangszórók + Alkalmazások/Rendszerhangok vannak.
Semmi egyéb flask player ...
Vezérlőpult -> Hardver és hang -> Hang
Ablak előjön, elindítasz valami zenét mondjuk és figyeled melyik mellett mozog egy zöld "sáv", azt állítsd be alapértelmezettnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!