A jelenleg legújabb NVIDIA Driver megbízható?
A TDR hibát nálam az okozta hogy kevés feszt kapott a VGA, nálad is megér egy próbát.
Én a szeptember 21-es driver-t használok már egy jó ideje, azzal nincs semmi gond.
De amúgy ha 650Ti-ról van szó akkor nem érdemes mindig a legújabb driver-t feltenni, teljesítménycsökkenést eredményezhet.
Ezt javasolják amúgy Kepler VGA-hoz az nVidia fórumon.
Feltettem a 347.88-as driver-t amit linkeltél, köszi. Remélem jó lesz ez hozzá. Ha nem, akkor megy vissza a 4-5 éves driver. Volt hogy 3 hét után derült ki hogy nem jó egy bizonyos driver, de olyan is volt hogy már 1-2 napon belül kiderült.
Egyébként ez a túl kevés feszt kap meg ilyesmik mitől van, vagy van megoldás?
100% terhelésen Boost órajelen megy, olyankor előfordulhat hogy kevés a fesz.
Érdemes Benchmark-t lefuttatni, Passmark Perfomance Test vagy Furkmark.
Ha lefut hibátlanul akkor nem az a baja, ha ilyenkor is előjön a TDR akkor az MSI Afterburner-el érdemes emelni pár %-t.(MSI Afterburner beállításánál először ezt engedélyezni kell)
Hardveres gyorsítást érdemes kikapcsolni a böngészőknél és aminél csak tudod.
Regedites szerkesztést megcsináltad?(TDR Delay,TDR Level ezekre keress rá)
TDR Delay, TDR Level ezek mire valóak? :)
FurMark az pont van fenn a gépen mindig, de pár perc után egyből 75-80 fokokra tolja a kártyát és marad is annyin egy jó ideig, nem kockázatos egy olyan teszt?
Ha nem sokáig futtatod akkor nem lesz baja.
Regedit:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers"
TdrDelay 64 bit kulcs, értéke legyen 8 , Tdrlevel 64 bit kulcs értéke legyen 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!