Egy megbízható notebookot szeretnék venni, a fő kérdés
az hogy az újabb játékokhoz melyik lenne erősebb?
Figyelt kérdés
Tudom hogy mindkettő meg fog felelni a mindennapi használatnak, gondolok itt youtubera, vagy képszerkesztésre. Nem számítok gamer teljesítményre elegendő ha egy Far Cry 3, vagy Tomb Raider közepesen (esetleg minimumon) elmegy 30fpsel. A két laptop:
-Egy Lenovo IdeaPad Z50-75 melyben (legalábbis az általam kinézett konfigban) AMD FX7500 proci, 4GB RAM, és egy AMD Radeon R7 M260DX ketyeg Dual Crossfire-al. A Crossfire ebben a laptopon, amint olvastam nem ér sokat, tehát ezért is érdekel hogy jobb-e mint a másik.
-Egy ASUS X555-XO053D amit egy Intel i3-5010U proci, 4GB RAM, és egy Nvidia GeForce 940M VGA hajt. A válaszokat előre is köszönöm!
inkább a második, az i3 miatt főleg.. azzal akár a farcry4 is el megy lowon 20-25fps-el
2015. máj. 2. 22:18
2/7 anonim válasza:
Muszáj laptopnak lennie?
2015. máj. 2. 22:26
3/7 A kérdező kommentje:
Hát tudom hogy ennyi pénzért tudnék összerakni egy fullos PC-t ami Ultrán is elbírná akármelyik játékot a fentiek közül, de sajnos a hordozhatóság is nagy szempont lenne, ezért igen, laptopban gondolkodom. Köszi a választ, én is jobban bízok az Intelben remélem hogy az FX7500 4 magjával szemben is elegendő teljesítményt nyújt majd. Az AMD azt állítja hogy az órajelet fel lehet 3.3 GHzre is turbózni bár ezt is kétlem.
2015. máj. 2. 22:37
4/7 anonim válasza:
Mindkettő rossz választás, a Lenovo azért, mert nincs normális garancia hozzá, az Asus X szériának pedig rendkívül gyenge az anyagminősége, ezek lennének a legfontosabbak egy laptop esetén.A kinézett játékokhoz amúgy is ennél erősebb hardver kell.
2015. máj. 3. 08:01
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igen pontosan erre irányult a kérdésem, hogy mivel egyik gyártóval kapcsolatban sincs túl sok tapasztalatom, ezért nem tudom mennyire megbízható vagy sem. Akkor ebben a 150ezres korlátban mit tudnál ajánlani ami minőségben üti teljesítményben pedig eléri a Lenovot és az ASUSt? Mert +50ért kapnék megbízható DELL-t de 200at ha költök egy laptopra akkor inkább veszek egy asztali gépet 150ért és hurcolom.
2015. máj. 3. 08:10
6/7 anonim válasza:
Hú basszus.. Az első kuka. AMD proci laptopba? Komoly? Nem ajánlott! A második meg alapból kuka széria. X-et nehogy vegyél, ha nem akarsz szívni gari idő végéig és azon túl is!
2016. jún. 10. 23:58
7/7 anonim válasza:
"Akkor ebben a 150ezres korlátban mit tudnál ajánlani ami minőségben üti teljesítményben pedig eléri a Lenovot és az ASUSt?"
Ilyet hiába is keresel 150ért, mert nem lesz, amit te keresel, az legalább 250ezer
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!