Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meg tudom menteni a külső...

Sylvain kérdése:

Meg tudom menteni a külső merevlemezemről eltűnt képeket?

Figyelt kérdés

Mozgó történelmi térképeket készítek youtube videókhoz. Mivel nem vagyok nagy számítógépguru, másképp nem tudok egy animációt elkészíteni, csak úgy, hogy minden évhez egy új térképet készítek, majd összerakom ezeket, mint a régi rajzfilmkészítők. Épp ezért összegyült vagy 70 képem, amelyeket egyenként elkészítettem, sok időt felőrlő, fárasztó munkával. A tegnapelőtt elutaztam egy másik városba, ahol lakásom van, és a merevlemezemet az ott található régebbi gépemhez csatlakoztattam, és azon folytattam a térképek készítését. Sikerült is vagy ötöt lerajzolnom. Miután hazajöttem, a merevlemezt az eredeti géphez csatlakoztattam, és most látom a képeket tartalmazó foldert kinyítva, hogy az eredeti 75 képből csak 5 van meg... Megnéztem a rejtett fájlok részlegében is, ott sem találtam meg ezeket.

Mi történhetett?

Vissza lehet-e hozni ezeket a képeket?

2018. jan. 26. 10:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Próbálkozz ezen programok valamelyikével. A Recuva az nekem bevált. Több ezer képet sikerült már több fajta adathordozóról visszaállítani. Remélem összejön, sok sikert!

2018. jan. 26. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha még a helye nem lett felülírva, vissza lehet nyerni, feltéve ha nem a lemez hibája miatt veszett el.
2018. jan. 26. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!