Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnék halkítani a...

Hogyan tudnék halkítani a gépemen?

Figyelt kérdés
Zalman z11 plus hf1 gépházam van 5 ventivel, egy cooler master 600wos tápom és egy cooler master hyper 103-as hűtőm. Nincs valami program erre, hogy legalább a ház ventijeit lehalkítsa? mert hangosabb mint egy porszívó
2018. jan. 23. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Az alaplap nem vezérli a fordulatszámokat?

Esetleg a házban levőket rögzítheted ezekkel és akkor nem fog rezonálni.

[link]

2018. jan. 23. 09:10
 2/9 anonim ***** válasza:
47%

Nekem 5000 Ft-os házam van egyetlen extra ventivel és csendes.

Most se hallom, pedig semmi nem szól a szobában.

Te kifizettél a márkanevekre legalább 20-30 ezrest és hangos.

Itt az ideje, hogy valaki olyan nézzen be a gépedbe, aki ért is hozzá kicsit.

2018. jan. 23. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak a nem működő ventilátornak nincs hangja.

Kössél le minimum 2 db ventlátort. Hidd el, hogy nem lesz rosszabb a ház szellőzése.

Nem zudom milyen ventilátorokkal ven feltöltve a ház, de lehet hogy valami lassabb és csendesebb típust kellene választanod.

2018. jan. 23. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Cseréled a molexes, állandóan maximumon pörgő ventiket szabályozhatókra, és máris halkabb lesz a gép. 5 venti amúgy is felesleges, szerintem 2 egy házba bőven elég.
2018. jan. 23. 10:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Teljesen fölösleges 5 venti. Ráadásul az sem mindegy milyenek. Érdemesebb nagyobb, de lassabb modelleket beszerezni., illetve 2-3 bőven elég. Egy vagy kettő előre a friss levegő gépházba történő bevezetése és egy hátra a kifújás miatt.

A másik dolog, hogy mindenképpen az alaplapra kösd őket, ha ez megoldató, mert akkor tudod szabályozni őket.

2018. jan. 23. 13:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld!
2018. jan. 23. 16:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom az alaplapra kötni őket, ezért a szilikon ventillátor rögzítőt fogom kipróbálni, azt viszont nem tudom hogy kell használni, videót nem találtam róla, segítenétek?
2018. jan. 23. 17:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Másodiknak annyit mondanék, hogy szervízből jött, nem magamnak csináltam, ez a ház alapból rohadt hangos,csak nem gondoltam hogy ennyire, de ne hasonlítsad már össze egy 5ezer forintossal, ez az idiotizmus teteje, halvány szőke fingod nincs erről, menj tetrisezni.
2018. jan. 23. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon elszánt vagy, hogy márpedig neked ennyi ventilátorra van szükséged, és nem felel meg (vagy nem kivitelezhető) hogy az alaplapi ventilátor csatlakozókat használd, akkor vegyél egy ventilátorszabályozó előlapi panelt, amit az 5,25"-os vagy a 3,5"-os bővítőhelyre lehet berakni.

[link]

2018. jan. 23. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!