Van valamilyen módszer amivel tudnék halkítani a gépemen?
Bedugsz valamit a ventilátorokhoz, hogy ne tudjanak forogni (pl. fogpiszkáló) vagy megszünteted az áramellátásukat. Tuti halkabb lesz, bár valószínűleg rövid idő után a gép meg fogja adni magát, szóval ezt semmiképpen NE csináld.
Próbáld meg valahogy kitisztítani a ventilátorokat, de ha ettől se javul semmit, akkor az a legjobb, ha veszel újakat bele.
Legalább a kérdést leirhatnád rendesen. Én a hangszóróra gondoltam egyből....
Azt kell kideritened, hogy mi hangos a gépedben. Az biztos, hogy csak olyan alkatrészekről lehet szó, amik mozognak. pl. a CD/DVD olvasók nagyon hangosak, a táp szintén lehet hangos is, de lehet halk is, a processzor és videókártya ventilátorai is lehetnek hangosak, attól függ, hogy milyenek...
szerintem nem jó ötlet, nekem 12 venti van a gépemben, és meg sem hallod.
a lényeg, hogy jó minőségűek legyenek.
érdemes beszerezni egy pipe-os nagy procihűtőt jó 8 as ventivel, pipeos videokártyahűtőt, a többi ventit kicserélni jó minőségű silentre, potival lekorlátozni 7V-ra, és máris halk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!