Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van valamilyen módszer amivel...

Van valamilyen módszer amivel tudnék halkítani a gépemen?

Figyelt kérdés
Nagyon hangos a gépem és érdekelne, hogy van-e valamilyen módszer amivel halkabbá tehetném.Próbáljatok légyszi olyanokat írni amit itthon házilag is meg lehet csinálni, és nem kell hozzá drága anyag. (lehetőleg olyat írjatok amit olyan anyagokból lehet megcsinálni ami általában mindenhol van a ház körül)
2010. aug. 21. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
kapcsold ki.
2010. aug. 21. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Bedugsz valamit a ventilátorokhoz, hogy ne tudjanak forogni (pl. fogpiszkáló) vagy megszünteted az áramellátásukat. Tuti halkabb lesz, bár valószínűleg rövid idő után a gép meg fogja adni magát, szóval ezt semmiképpen NE csináld.

Próbáld meg valahogy kitisztítani a ventilátorokat, de ha ettől se javul semmit, akkor az a legjobb, ha veszel újakat bele.

2010. aug. 21. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
16:02! 16:04 vagyok. Erre nem is gondoltam, kiváló tanács :D:D:D
2010. aug. 21. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Legalább a kérdést leirhatnád rendesen. Én a hangszóróra gondoltam egyből....

Azt kell kideritened, hogy mi hangos a gépedben. Az biztos, hogy csak olyan alkatrészekről lehet szó, amik mozognak. pl. a CD/DVD olvasók nagyon hangosak, a táp szintén lehet hangos is, de lehet halk is, a processzor és videókártya ventilátorai is lehetnek hangosak, attól függ, hogy milyenek...

2010. aug. 21. 16:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Tápegység és a proci ventillátorok hangosak nagyon.Erre a megoldásra gondoltam egyébként csak nem tudom, hogy ártana-e a gépnek! [link]
2010. aug. 21. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem nem jó ötlet, nekem 12 venti van a gépemben, és meg sem hallod.

a lényeg, hogy jó minőségűek legyenek.

érdemes beszerezni egy pipe-os nagy procihűtőt jó 8 as ventivel, pipeos videokártyahűtőt, a többi ventit kicserélni jó minőségű silentre, potival lekorlátozni 7V-ra, és máris halk.

2010. aug. 21. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!