Segítség i3 8100as gép építésében?
Üdv!
Gépet szeretnék összerakni, van is egy nagyjából összerakott, de ki kellene egészíteni, javítani esetleg. Bármilyen ötletet szívesen meghallgatok
Jelenlegi:proci I3 8100
Alaplap: gigabyte Z370p d3
Ram:4giga 2666hz esen vagy 8giga 2100 ason vacilálok.
Ház:logic k3
Táp: itt tanácstalan vagyok
Vga: jelenleg nem lesz, később 1060 vagy valami komolyabb.
Jelenleg így áll, most van 100-110e Ft környékén, szeretnék ebben az árban maradni.
Később persze vennék bele jobb ramot stb, de jelenleg egy olyan PC kellene amit később tudok fejleszteni.
Igen, a komolyabb alatt nem 1080 sli-t értettem. Ha fejleszteném akkor max egy i5 meg egy mondjuk 1070 menne bele, de az sem a közeljövőben.
Az alaplap valóban túlzás, de nem tudom érdemes lenne e a sima 1151 inkább, mennyire fogja az Intel azt a foglalható támogatni, vagy teljesen át áll az új 1151re
Aki 1080 SLI-t tervez, nehogy már a fillért ba**za a földhöz egy normális tápnál.
8GB ram mindenképp, tápot nem írok mert beírod keresőbe és belefulladsz a válaszokba, mi a jó.
Ja én arra ,gondoltam ,hogy később vált egy i7 8700-ra meg 1080 Ti-re vagy valami ilyesmi. Persze ha csak 1070-ről van szó má,r akkor is szükség lesz egy 550w-s tápra ,de addig is elég ez a táp is a gtx 1060-at kifogja hajtani [link]
Illetve sajnos HDD-ért is még adni kel pénzt! De ha nagyon nem tudsz + még 10k kiadni hdd-ért akkor sajnos vagy használtan kel 8 gb ram-ot venned, vagy marad a 4 gb ram ,bár akkor inkább az előbbi mivel ,hogy drágák a hdd-k én ezt tudom ajánlani ,vagy persze a legkönyebb az lenne ha használtan vennél mondjuk egy 500 GB-s hdd vagy 1 TB-set : [link]
Hdd azért is nincs írva mivel az az előzőből lesz "mentve".
Seagate barracuda 2TB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!