Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Piliscsana-Pilisjászfalu-Tinny...

Piliscsana-Pilisjászfalu-Tinnye Hév vagy vasutvonal építésében gondolkozom. Szerintetek jó ötlet? Ötleteket szivesen várok a környélről. Én csabai vagyok. Köszönöm előre is. ☺

Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Az esztergomi vAsútvonal most lesz villamosítva... az érinti piliscsabát is.környező településről van busz gondolom oda
2016. júl. 30. 21:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen van busz piliscsaba es tinnye kozot csak ez a vonal amire gondolok 3varos iskolai kozott megoldana a konyebb utazast atszalas nelkul

Meg vannak olyanok akik nem birjak a buszt es szerintem nekik is megoldas lenne ez a vonal.

De ha feltetelezzuk hogy tinnyen lakok es beakarok jutni a nyugatihoz hanyszor atkell szalni a buszon meg arpadhidnal a metrora mig vonattal joval gyorsabb is elmeletben.

Ez a hev a piliscsabai vasutallomastol kb 20m re lenne a vegeallomasa,tehat az meg az atszallasban is jo lenne es naponta tobszor is jarna.

2016. júl. 30. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok környékbéli, de érdemes felvenned kapcsolatot a polgármesteri hivatalokkal és a kötöttpályás szolgáltatóval (jelen esetben a MÁV-al). Elsősorban keress embereket, akikkel meg lehet ezt beszélni. Utána írjatok petíciót, mint a polgármesteri hivatalnak, mint a MÁV-nak.
2016. júl. 31. 01:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen átszállásokról beszélsz? Tinnyéről jelenleg közvetlen busz jár az Árpád hídhoz, és 47 perc a menetideje, de ha dugó van a 10-és úton, Vörösváron átszállhatsz vonatra.
2016. júl. 31. 06:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lenne rossz az ötlet, de Tinnye 1653 fős település (wikipédia szerint), Piliscsabát és Pilisjászfalut meg érinti a 2-es vasútvonal. Egy 1500 fős településre nem éri meg vasútvonalat építeni, hiába lenne jó a diákoknak. Van átszállás nélküli busz is Pestre, a többi buszról Piliscsabán átszállhatsz a vonatra. Inkább egy volánjárat indításának lenne értelme ezen az útvonalon, azt akár szeptembertől lehetne közlekedtetni, ha lenne rá igény.
2016. júl. 31. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!