General kérdése:
A gépen miért csak 2 Gb-ot ismer fel a memóriakártyából 1066 Mhz helyett csak 133Mhz-en?
Figyelt kérdés
Beleraktam egy Kingston memóriákártyát a gépbe (száma: KHX8500D2T1K2/4G, 4Gb, 1066Mhz), és a bootolásnál azt írja, hogy csak 2048 Mb van benne és 133 Mhz-en működik.
Ráadásul ezzel jobban akadoznak a játékok és filmek is, mint az előző 512 Mb-os 266 Mhz-es kártyával.
2010. jún. 5. 12:00
1/3 anonim válasza:
Eddig 266-os volt benne és vettél egy 1066-ost?
Nem értem hogy tudtad egyáltalán belerakni, frek. alapján az eredeti DDR1 amit vettél pedig DDR2
2/3 anonim válasza:
Ez az egyik. A másik meg az, hogyha az alaplap nem tud kezelni mondjuk 2 gigánál többet, akkor hiába tettél bele 4-et.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen én is gondoltam, hogy lehet az alaplappal van a gond, de ugye akkor is gyorsabban kéne működnie. Mert ha nem is ismeri fel a 4 Gb-ot akkor is ott van a kérdés, hogy akkor miért nem megy 1066Mhz-en és hogy miért szaggatnak vele a videók, miközben 1,5 Gb-tal több a memória...
2010. jún. 6. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!