3 Gb RAM helyett miért csak 2.5 Gb használható?
Figyelt kérdés
Eddig 2 Gb volt, de most kaptam ajándékba még egyet. 2 oprendszerem van, XP és 7es. 32 bitesek, az lenne a baj?
A bökkenő itt csak az, hogy 3 Gb Ramot a 32 bites rendszer is fel kellene ismerje...
2011. okt. 3. 08:37
1/9 anonim válasza:
Hány GB os a video kártyád?
vagy egyáltalán nem integrált?
bár akkor 2 GB ból is el kelet volna venie
ha 1 gb os a vga akor talán nem is olyan nagy csoda az a fél gb elmehet sokmindenre
2/9 A kérdező kommentje:
1 gb os a vga
geforce 9500 GT
2011. okt. 3. 09:55
3/9 anonim válasza:
Volt akinek az okozott ilyet,hogy PCI-s kártyája is volt a gépben.
4/9 anonim válasza:
Úgy értem a soraidból hogy mind a 3gb-t felismeri, de csak 2,5 használ.
Valszeg az oprendszer különitett egy keveset magának.
Ez csak Win7 alatt jelenik meg?
5/9 anonim válasza:
A 3 gigát önmagában felismerné. A videó 1 gigájával már sok a 32 bites rendszerhez. Erre már 64 bites kellene.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem csak win7 alatt jelenik meg, az XP is ugyanezt mutatja. A 64 bites rendszernek pedig már kevés a 3 GB szerintem. Nem?
2011. okt. 3. 19:09
7/9 anonim válasza:
mért lene kevés?:D 64 bites is elmegy 1 gb ramal is
32 es kevés a 4 gb és több ramhoz :)
8/9 anonim válasza:
azért a windows az nem játék hogy 4 gb ot egyen:D még játék sincs olyan nagyon
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor majd megpróbálok egy 64 bites rendszert telepíteni:) köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 4. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!