Érdemes lenne erre a gépre áldozni egy 60-70 ezer forintot vagy vegyek helyette egy másikat?
Általános felhasználás mellett használom a számítógépet, böngészés, world, powerpoint stb.. Körülbelül ezekhez is kellene javarészt, illetve az sem lenne rossz ha valamennyire játszható is lenne, nem mondom hogy full grafikán, kisebb kompromisszumokkal, gta 5 erősségű játékokra gondoltam. Tudom, nagyon alap egy gép ez, viszont jófogáson árulnak "gamer pc" nek nevezett ketyeréket 60-70 ezer forintos értékben... Érdemesebb lenne egy olyanra beruházni és ezt kivágni vagy ebből valamit kihozni? Árban többet erre biztos nem költenék mert nem egész napom tölteném előtte...
Valamint ha érdemes lenne rá költeni, elsőkörben mit tennétek bele ami kompatibilis egymással?
Alaplap: Manufacturer LENOVO
Model To be filled by O.E.M. (CPU 1) G41 A3
Processzor:
Intel Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
VGA:
NVIDIA GeForce GT 710
RAM: 4GB DDR3 531 Mhz
Operációs rendszer: Windows 10 64 bit
Én még nem hallottam 531 MHz-es DDR3-as memóriáról. Ha jól tudom 800MHzes volt a legkisebb órajelű, de az 1333 és az 1600MHz-es modulok voltak a legelterjedtebbek.
Egyébként ez a gép kb. 20-25 ezer Ft-ot ér maximum. Q8200-as CPU-t már kapni 5000Ft-tól, egy hozzá való alaplap szintén kb. 5000, a memória is, a videokártya meg 8000-nél nem ér többet használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!