Ezzel a géppel tudnék videózni 720p 23 fps-be újabb játékokról is?
Múlt év elején össze raktam egy gépet nagyjából új alkatrészekből csak a vga volt használt:
AMD FX 6120
8 GB DDR3 ram
Elo 320GB 16MB 5400rpm
Silicon Power 240GB
Thermaltake Core G21 Tempered Glass Edition gépház
Raidmax Cobra 600W Bronze (RX-600AF-B)
Nvidia GeForce GTX 555 OEM
én videót szeretnék csinálni BF1-ről végig szeretném vinni a re7-et ,na meg live-olni a Rainbow-ról ,na meg gta 5-ről is videót akarok csinálni na meg Far Cry 3 ,Call of Duty Ghost, Tom Clancy's Divison ,Mad Max, Qantrium Break,Cs.Go,Mafia 3,Project Cars,Minecraft,lol,wow,South Park 2,fifa 14
ezeket 720p 23 fps-be fraps-el a live-okat meg persze obs-el , 23 fps-el elég lesz az se lagg még a 30 fps sem élvezhető meg a 23 se rosszabb ha fix-en van ,ezzel a géppel lehetséges?
nvidia kártyánál ott a shadow play, ami felveszi a dolgokat, a fraps-ot meg dobd ki a lomtárba, mert oda való.
Egyébként nem, nem fog menni, kár volt ezért 130 ezret kiadni, használtan messze jobb gépet tudtál volna összerakni.
Ezzel nem igazán érdemes videót csinálni. Ma már teljesen megszokott a 60 FPS és a minimum Full HD. 720p 23 FPS mellett valami olyan tartalmat kell a videóidba még pluszba belevinni (mondjuk ha érdekes a személyiséged, akkor azt), amivel el tudod érni hogy egyáltalán belenézzenek az emberek.
Amúgy ez: "30 fps sem élvezhető meg a 23 se rosszabb ha fix-en van" biztosan nincs így. Nekem szabályosan fáj már a 30 is némelyik játékban, pedig csak sima 60 FPS-sel játszom és így nézem a videókat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!