Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 720p felbontásra ultra beálítá...

720p felbontásra ultra beálításra milyen gép kel minden játékot beleértve?

Figyelt kérdés
720p felbontásra ultra beálításra milyen gép kel minden játékot beleértve,a mai játékokat is mert ,hogy abszolult egy 1280x720-as monitorom van ,és akarok venni egy új gépet mert a mostani gépem az még a cs:go-t sem viszi el mert Celeron és nagyon rossz gép,szóval ezért akarok új gépet vinni ami 720p ultrán viszi a mostani játékokat természetesen 60+ fps-sel ,nekem mind1 ,hogy használt vagy új csak vigye bár mind a használtnak mind az ujnak van előnye mert az új alkatrészek,gépek nem kockázatosak ,a használtak pedig azért az áráért jobb teljesítményt hoznak ,keretet nem bírok írni mert nem tudom mennyi pénzből lehet ki hozni egy ilyen gépet de akkor milyen gép kel ide?

2017. nov. 3. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
2017. nov. 3. 20:45
 2/4 MGéza ***** válasza:
720p-re már egy alsóbb kategóriás videokártya is bőven sok: gondolok itt példának okáért a GT 1030-ra, RX 550-re. Processzorból minimum gen 3 Intelt válassz(i3-3xxx), használtan elég olcsón lehet hozzájutni vagy i5-3470. Hozzá illő lap és és ram együtt kb -45-50k, videokártya igénytől függően 10-30k. 720p-re igen olcsó megoldás lehet még egy A10-es AMD, amihez csak lap kell és dual channel legalább 2x4Gb 1866Mhz ram, az apu ereje arra a felbontásra bőven elég.
2017. nov. 3. 21:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez így jó lesz 720p ulrához azért azt nem merném meg kockáztatni ,hogy egy A10-es apu képes lenne 720p-be ultrán elvinni 60+ fps-el a mai játékokat is!?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 3. 23:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam 720p-n a játékok inkább a pocit veszik igénye, a kártya csak másodlagos. Olyan mélyen nem értek hozzá, majd egy nálam okosabb elmagyarázza, de szerintem egész olcsón össze tudsz rakni 720p-re jó gépet.
2017. nov. 4. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!