Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép el fogja bírni a...

Ez a gép el fogja bírni a mostani játékokat 720p low-on?

Figyelt kérdés

Nos olcsón meg akartam úszni az új alkatrészeket a gépbe ,de ehez csak ram-ot HDD-t procit és vga-t vettem vagyis vga-t még nem vettem az alaplapom am2-es és nem fogom cserélni ,én egy egyszerű ember vagyok akinek nem nagyon számít a grafika hanem csak játszani szeretnek ,jó azzal tisztában vagyok ,hogy egy roszabbul optizott vagy nagyobb gépigényű játékot mint pl a mafia 3 vagy a project cars 2 azzal lehet ,hogy muszály leszek 15 fps-el játszani ,de legalább játszok vele ,meg 15 fps még nem olyan órbitálisan nagy lagg. Én igazándiból nem ilyen sima lövőldözös meg akció játékokkal akarok játszani ,persze azokból is letőltenék egy párat a legujabbak közül ,mert most ott van a Call of Duty Ghost elég nagy gépigénnyel van nagyobb gépigénnyel is de most hírtelen ezt tudtam fel hozni ,meg ott van a BF3 ,mind a 2 sima lövőldözös játék ,és akkor elég a bf3 is oda annak is azért már jó a grafikája ,de az ilyen játékokat nem tudja mi potólni még ha van is olyasmi kategoriába játék akkor is hiába mert a tőrténetét nem tudja potolni meg a stílussát pl ezeknek a játékoknak,RE7,PUBG,Tom Clacy's Wildlands,Evil Within 1,2, stb csak a vga nincs meg a többi cucc már meg van hozzá: GA-MA69G-S3H

AMD Phenom X3 8750

Chieftec ECO 400W

5 GB DDR2 RAM

Toshiba 500GB 32MB 7200rpm

és a videókártya még nincs meg ,de probálnék egyre jobbat be szerezni persze olyat amit még el bír a tápegységem ,de lehet ,hogy egy GeForce GTS 450 vagy egy ilyesmi kártyát szerzek meg csak bár azt a tápom nem igen bírná :D! De próbálok valami jobbat meg szerezni pl ha egy GeForce GTX 650 Ti-t be tudnék szerezni az már jó lenne,de most jelenleg egy Radeon HD 6770-et néztem ki magamnak természetes ebay-ról mert onnan nagyobb esély ,hogy olcsobban el viszem ,ezt néztem ki magamnak [link]

De most láttom ez sajna nem szálítható magyarorsára akkor ilyen áron olyan kártyát kel néznem ami szállítható legalább GT 740 erősséggel?!

2017. nov. 18. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
8GB RAM kellene ma már.
2017. nov. 18. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
A táp sokat elbír az nem lesz limit. Sztem minimum egy GTX560 kéne, a 650Ti persze még jobb. Néha lehet olcsón kifogni hardveraprón is. HD5/6000 szériát már ne vegyél mert nincs hozzájuk driver támogatás. Egyébként PUBG, Wildlands esélytelen.
2017. nov. 18. 20:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Oké és ebay-on valami olyan ár cimkével elátott kártya mint ez a HD 6770? ,és nem is gyenge kártya,ami szállítható magyarországra ,gondolom gtx 560 meg 650 Ti-ből nincs ilyen!
2017. nov. 18. 22:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként most nézem a gépigény.hu-n ,hogy PUBG-hoz oda 6 GB ram kel nekem 5 GB van ,és az az 1 GB ram nem hinném ,hogy már sokat rontana volt olyan játék amihez 4 GB ram kellet nekem volt 3 és 720p 50 fps-el ment ,jó persze nem csak a PUBG érdekel hanem a többi játék is ,és ez már akkor jelentse az ,hogy a többi játék menne valamilyen szinten?
2017. nov. 18. 22:57
 5/10 anonim ***** válasza:
A PUBG még HD6870-el is rosszul futott nekem. Az egyik legrosszabbul optimalizált játék ha régebbi hardverről van szó. Ezért írtam hogy esélytelen. Nem a RAM-on fog múlni, az sztem is elég lenne. Ami még futna és új az a Destiny 2. Na az egy jól optimalizált játék...
2017. nov. 19. 08:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Na okés ezt már úgy veszem ,hogy akkor elfutnának a játékok a gépen valamilyen szinten és igen a Destiny 2-t is valószínüleg letőltöttem volna , az lenne a kérdésem még ,hogy a Witcher 3 elfutna és ,hogy mekkora felbontáson az gondolom 720p milyen beálításokkal hány fps-el körübelűl ,és akkor gondolom ez azt jelenti ,hogy a PUBG az nem futna el még 15 fps-el sem?!
2017. nov. 19. 10:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Ja és akartam írni ,hogy ez a videókártya talán jó lehet egy sima GTX 750 szóval nem a Ti hanem a sima

[link]

2017. nov. 19. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:

GTX750 nagyon jó annyiért. Láthatóan le van törve a fém rögzítő része... Így néz ki eredetileg:

[link]

Ha csak ennyi baja van megéri, de hát ki tudja mi van még vele.

Amúgy keressgess rá youtubeon van mindenféle hardverrel mindenféle gameplay.

2017. nov. 19. 10:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben akkor ha amúgy meg azzal nincs gond ,hogy le van tőrve a fém rögzítő akkor meg veszem azt!
2017. nov. 19. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Sztem nem olyan nehéz kártya, egyszerűen megtartja magát annyival hogy bepattintod a foglalatba. Max rásegítesz valamivel a felfogatásra, esetleg elforgatod az egész gépházat 90 fokkal és fektetve nem lesz rajta stressz. De ennyit megér HA nincs más baja.
2017. nov. 19. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!