Jó ez a konfig vágásra, játékra FullHD-ben? Bővebben lent.
Táp: EVGA 500 BQ 500W Bronze (110-BQ-0500-K2) 20k
CPU: Amd Ryzen 5 1600 60k
Alaplap: Gigabyte GA-AB350-GAMING alaplap 27k
RAM: G.SKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 2400MHz CL15 KIT F4-2400C15D-16GFX 66k
VGA: MSI GTX1050 Ti GAMING X 4G videókártya 59k
SSD: Samsung 850 EVO 250GB M.2 2280 MZ-N5E250BW 33k
Kedves 2. válaszoló!
Köszönöm válaszod! A videóvágás fontosabb mint a játék. Játékkal elvagyok 720pvel is, vagy 1080p mediumon.
Azért félek csak 8G ramot venni, mert ezzel anno is megszívtam. 2gb memoriat dobhattam ki, mert 2évvel később már nem gyártották, és vehettem 4et... 250GB SSD kell, Win10, Adobe CC, pár videó és játék, kb erre elég...
A foglalatokat pont olyan ütemben cserélik a gyártók, hogy 2év múlva csak alaplap+proci csere lehessen reális. Azt meg nem akarok.
Ez így összesen 265ezer. E fölé nagyon nemakarok menni.
Üdv
Igen, ez a konfig ekkora keretből ideális megoldás.
A vga pont elég full hd medium mellé, nekem is ilyen van most és elégedett vagyok vele.
A proci jó ár/érték arányú, de ha kicsit tudsz várni hamarosan olcsóbban is hozzájuthatsz, mivel az amd nemrég csökkentette a listaárakat, de kis idő míg érezhető lesz a hatása. Ebben a lapban 3,8-3,9-re stabilan húzható ha jól szellőzik a házad. Remek teljesítménye lesz vágásnál.
Ez a konfig amit összeraktál így jó, egy jól szellőző házzal stb... persze.
(ui: Nem vagyok amd fan, jelenleg inteles gépem van, de ha most kéne vennem, ryzen-t vennék 100%)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!