Egy GTX1070 elég lenne FullHD-Ultra-60FPS játékra?
Sziasztok!
Tehát a kérdésem, hogy egy GTX1070 elég lenne FullHD-Ultra-60FPS játékra?
Ugye van pár elég rosszul optimalizált játék (Mafia 3, PUBG, ARK: Survival Evolved..) ezek kivételével érdekelne, mert ezekkel úgysem játszanék..
Előre is köszi.
Nekem 980ti-m van ami kb ugyan ez a teljesítmény. Minden nagyobb játék megy rajta ultrán (persze a kisebbek is)
A Mafia 3-at egész jól kijavították már szóval azzal is simán boldogul a másik két játékot még nem próbáltam.
Full hd-ra ez az a kártya ami már tényleg mindent visz ultrán. Az 1060 még nagyon kicsit kevés rá az 1080 meg már sok.
2560x1080-as felbontáson is a legtöbb játék ultrán megy vele.
Azzal a kártyával sokáig nem lesz még bajod, én is szemezgettem a bányászláz előtt, hogy veszek egyet használtan, csak nem volt rá keret. Most meg amikor lenne, akkor meg az egekben az ára. :\ Használtan 100 körül már volt.
Ezt a csatornát mazsolázd, mindenféle játékot tesztel a különböző GTX-es kártyákkal, vagy egy adott kártyát tesztel több játékban.
https://www.youtube.com/channel/UCncuMsyOBwyiTv-6rc8mq0Q/vid..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!