Videókártya 1080p (Full Hd) Játékhoz?
Szóval egy olyan videókártya kéne amivel kb. Minden játék elmegy mostanság Ultrán (minimum stabil 60 vagy inkább afeletti Fps sel) 1080p ben (tehát fullhdban) és csak Nvidia jöhet szóba.
Ezekhez elég egy Gtx 1070 vagy kéne már az 1080 ? (Esetleg várjam meg még a Gtx 1080 Ti-t ? (A jelenlegi videókártyám egy Gtx 970 oc de kezd már gyenge lenni Ultrán pl. A witcher 3 ultrán 30-40 fpssel futott és Highon pedig 50-60 al.)
A 1070 az QHD-ra való,a 1080 4K-ra kevés.
Ha FHD-ra kell akkor RX480-t vegyél.
Azért az RX480/GTX 1060 se a 100% ultrára termett VGA.
Persze a 60FPS-t bőven tudják, csak nem mindenhol a max beállításokkal.
PL egy GTA 5 már gondot okoz a 1060-nak ultrán FHD-ba.
Persze a 480-nak annyi előnye van ha DX12-t támogató játékkal tolnád akkor a 1060 mellett elhúz.
Szóval ha megteheted akkor GTX 1070 legyen inkább, az többet fog tudni FHD ultrán mint a 60 FPS, de legalább annyit biztosan tud nyújtani.
Witcher 3-hoz pedig tényleg GTX 1070 legyen inkább.
Azzal a játékkal jó pár VGA-t a falhoz lehet ám kenni.
Heló!
Nekem egy Asus 1070 Strix-em van, már 4 éve.
Minden játékot, ami eddig megjelent, full HD-ban játszotta, maximum grafikán. Ez az utóbbi 3 hónapban változott meg, amikor is QHD-s monitorra váltottam. Néhány újabb játéknál pár beállítást lejjebb kellett venni, és ennyi.
Szerintem egy 1070-es kártyával jól járnál, főleg ha 3 éven belül beújítasz egy újra. 1080-at csak akkor ajánlom, ha nagyon hosszú ideig akarod használni és nem akarsz másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!