24 vagy 27 colos monitort vegyek játékra? FullHD-ben játszom minden játékomal
Mi az hogy szétcsúszik?
A monitort általában közelről nézed. Mivel a 27" -on már feltűnőbbek a pixelek, mivel nagyobbak. Valakit ez zavar valakit nem.
Égbekiáltó baromság! Nem tudom melyik vérpistike találta ki, de nyakon verném...
Nekem volt 27-es FHD monitorom és semmi bajom sem volt vele.
Arra figyel, hogy lehetőleg PLS/IPS legyen, de minimum VA panel. TN-t el kell felejteni!
Én 73 cm-ről nézek egy 24 colos monitort. Ha nagyon rákoncentrálnék, talán látnám a pixeleket, de 27-esen tuti látom ilyen távolságból. De ez nem jelenti azt, hogy zavaró. Igazság szerint legtöbb weboldalt és Windows cuccot is felnagyítva nézek, mert 24-es full HD-n nekem kissé szemkápráztatóan apró a szöveg és vaksi vagyok. Tehát a 27-es nekem jobb lenne.
A monitor kiválasztásánál vedd figyelembe a pixelsűrűséget is! El nem hanyagolható adat, amire sokan nem figyelnek, csak megveszi a 27-es 4k monitort, aztán meg sír, hogy a Photoshop GUI-ja olvashatatlanul apró rajta. Figyelembe kell venni, hogy a programok nagy része nem képes rugalmasan alkalmazkodni az extrém felbontáshoz, és ha valaki 4k-ban gondolkodik, akkor az legyen 32 coll fölött. 27 full HD tök rendben van.
Apuci, anyuci veszi meg, ezt tudjuk.
A te fajtádat már nagyon unjuk,
Szüleid pénzével fel vágni legnagyobb gondod,
És mindenki leszarja, mi lenne a dolgod,
A fullHD már nem divat, csak 4K-ba toljad,
Mert a fejedbe állítom a k***szott tollat,
Még egy ilyen kérdést fel teszel,
Reggelre kötélen leszel,
Te bárkit bárhol kibelezel?
AZ áldozatom te leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!