Vettem egy Asus Geforce GTX 1050ti videókártyát, beszereltem a gépbe feltettem a drivert és nem futtatja úgy a játékokat ahogyan kellen. Miért lehet?
Miből/honnan vetted, hogy a PUBG-nek minimum 70 fps-el kellene futni nálad? És a SWBattlefront2-nek 60-on?
1: A gtx 1050 ti nem egy erős kártya.
2: Az a proci eleve nem elég ilyen igényekhez, amiket te elvársz.
Nem tudom honnan vetted azokat az értékeke, már hogy mennyinek kéne lenni, de irreálisak!
Amennyi FPS-ed van az teljesen reális!
PUBG - 40-45fps, házban 50-55fps
Battlefront II - 40fps környéke
Amiket írtál fps max medium beállítás mellett, de akkor is egy alacsonyabb felbontás mellett lehetséges.
és akkor az miért van hogy az előző videókártyám (gtx 660) midiumon jobban futtatja a pubg-t mint most?
nem lehet mégis valami gond ? vagy pl az ismerősömnek gtx 950 2gb os videókártyája van és neki simán megy 60 fps-el highon
Figyi, az első probléma, az a processzor, játékhoz ezt nem ajánlom, legfeljebb renderelésre használják a több magja miatt. nekem is fx van, de azért, mert renderelek vele.
A második: Valószínűleg régebbi alaplapod van (az fx sorozat nem mai, nem csúcskategóriás, de abban a kategóriában minden processzort elver) itt ebben az esetben a pci-e verzió a gond, a tiéd szerintem 1.0-ás, az enyém is, de ugyanúgy ez csak játéknál lényeges(én nem játékra használom, ezért nem lényeges nekem)
A harmadik: Ram ram ram.... A játék igyekszik minél több ramot használni, gyorsítótárazni. A megjelenített grafikát a vidikártya memóriájából fogyasztja, amit még nem generált be, az a gép memóriájából megy. (kivéve az amd-s vidikártyák egy része, ami 100.000-től kezdődik)
A negyedik, avagy a legfontosabb: Ne mondjad, hogy zavar a 30 FPS, mert felrobbanok! Mit vársz egy brutál grafi játéktól, és egy 50.000-res vidikártyától?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!