Néztem 1 GeForce GTX 1060 3 GB videókártyát. A gigabytos verzó azt hiszem 71 ezer körül mozog, míg az asus által forgalmazott 77 ezer körül. Ez a 6 ezer forintos különbség mennyiben látszódik meg? Jobban megéri az Asus-os?
Órajelen van 13Mhz különbség a gigabyte javára.
Nagyon minimálisan még "jobb" is a gigabyte.
Nekem az egy ventis Asus Phoenix 1060 van, nem melegedik túl egyáltalán, jelenleg minden játékot visz ultrán minimum 60 FPS-sel.
Még 1 kérdés,
intel i5-4460-as procim van, 8gb ram (ddr4-es), ssd nincs, asus b85m-g alaplap, illetve egy gigabyte gtx 750 ti OC-s vidikarim
ha vennék 1 fent említett 1060-as gigabyet-ot akkor mennyire lenne drasztikus a teljesítményváltozás? persze hülye kérdés nyílván a 2 videókártya durván nem ugyan az a kategória.
Arra akarok kilyukadni, hogy ezzel a setuppal lehet hosszútávra tervezni játékok terén?
A hosszútáv elég relatív...
Én például hosszútávra minimum egy rx 580 8gb verziót vennék vagy egy gtx 1060 6gb-ot. Pár év múlva már kevés lesz az a 3gb vram.
2 évre bőven elég.
Ha nem is Ultrán, de High-on tuti elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!