Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szervizes garancia, felelőség...

Szervizes garancia, felelőség válalás?

Figyelt kérdés

Vettem karácsony előtt egy.laptopot amit elvittem 2 ünnep között kitisztíttatni és ram-ot rakatni bele. Meg is csinálták. Számlát, garancia papírt nem kaptam róla. Viszont tönkre ment benne az "a" betű!Nem érzékelte ha lenyomtad. Akkor új év után kicseréltettem azt is viszont most kértem garancia papirt amin tök jol felvan tüntetve minden. De olyan probléma jött most elő ami eddig nem volt és valószínűleg zárlatos lett az idő alatt amig nála volt. 15 percen belül vissza is vittem neki, hogy ez így nem jó. A szavaiból azt vettem ki hogy megcsinálja, de nem a saját számlájára. Szerintetek evvel a második szervizelésen kapott garancia papírral tudok menni bármilyen jogi útra? 35.000 ft hagytam ott neki a két alkalommal. Felelőségre tudom vonni? És ugye bár a garancia papir amit kaptam szon nincs arról, hogy ő milyen állapotban adta nekem vissza csak a feltételek illetve mit javitott rajta és annak az ára.

Válaszaitokat előre is köszönöm

2018. jan. 4. 18:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!