Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet vele? Vírus, vagy...

Mi lehet vele? Vírus, vagy hardver? Netán rossz szoftver?

Figyelt kérdés

Pár napja azt vettem észre hogy a laptopom kissé rosszalkodik . Be be szaggat a kurzor mikor az egeret mozgatnom , és néha írásnál is mintha pár mp-re lefagyna . Valamint a merevlemez , grafikus kártya hőfoka is emelkedett olyan 2-3 fokkal ( most a merev 35 fokos , holott a 33-34 lenne ebben az esetben " szokásos " . Oké tudom hogy az a + 1-2 fok nemigazán lehet nagy gond ) . Amd prociról és radeon hd 6470 m graf-ról beszélünk . Ha már a procinál tartunk , annál is megfigyelhető a + fok . Vírust nem érzékelt a malwarebytes , igaz nem csökkntett módban futtattam .

Antivírus Commodo I S . Böngésző Opera , Media player classic a multi lejátszó , foobar 2000 van zenékre ... Ccleaner és wise 365 a tisztító .

2018. jan. 4. 11:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A programokkal volt gond , cseréltem az operát és mpc-t . Azóta nem panaszkodom rá . Mennyi a procik optimális hőfoka ?
2018. ápr. 5. 14:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva én a telepítésnél gyanakszom valami gebaszra . Egy ismerősöm , ki sok sok éve foglalkozik efféle dolgokkal , mondta hogy újratelepíti a rendszert . Lehet az ő munkájában kellene keresni a hibát . ( csomó olyan programot is belepakolt melyre nincs szükség ) . Míg azelőtt win 7 professionalt használtam ott kb 48-folyamat volt . A szaki nem dolgozott olcsón , de nem is drágán . Tehát a kettő között . Ám amikor ő csinálta 3 évig semmi gond sem volt a laptoppal .
2018. ápr. 5. 14:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát, átlag felhasználásnál inkább olyan 30-35, talán 40 fok lenne az ideális. Mondjuk 40 foknál szerintem már valami mehet a háttérben. Mondom ezt úgy, hogy az én Pentium G4400 procim (2 magos 2 szálas, skylake 6. gen) még játék alatt sem megy fel 50-55 foknál magasabbra. Egyébként meg igazad van, amiről úgy érzed a büdös életben nem fogod használni, de fel van rakva töröld csak le nyugodtan.
2018. ápr. 5. 17:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Na persze nem azért mondtam ezt, mert az én procim annyira high-end lenne, csak azon az AMD-n 2x túltesz legalább, mégis kisebb a hőfok. Jó, nyilván ebbe nagyon is beleszól az alkalmazott csíkszélesség is pl, meg még sokminden más is. Lehet nálad a 40 fok lenne az ideális, attól még az a hőfok amit az a program jelzett ki nem oké :D
2018. ápr. 5. 18:03
 15/21 A kérdező kommentje:
Laptopnál 30-35 celsius ? Nem kevés az picit a procinak ? Még asztali gépnél érteném , de a laptopok amúgy is melegebbek szerintem . Na nem mintha szakértője lennék . Az MPC-t tuti nem használom , és a burn aware free-t sem .
2018. ápr. 5. 18:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Huh, tényleg. Megfeledkeztem erről. A laptopokban sok az integrált megoldás, helye szűkében a hűtés sem ér fel a PC-s megoldásokkal. Mondhatsz valamit. Ha tippelnem kéne (még sosem volt laptopom), olyan 40-45 fok jó lehet, talán még ennyi is elfogadható.
2018. ápr. 5. 19:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Sokan mondják , hogy az AMD amúgy is jobban melegszik más prociknál .
2018. ápr. 5. 20:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, az FX széria ezt a városi pletykát indította el róluk, holott azokra jellemző inkább. A mostani Ryzen-ek pl. már megint nem fűtenek.
2018. ápr. 5. 20:46
 19/21 A kérdező kommentje:
És az apu , e modellekre ?
2018. ápr. 5. 21:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem kell külön laptop hűtő, és még az mellett is nem ég oda, akkor a te procidra ez nem igaz, ahogy sok más AMD procira sem igaz.
2018. ápr. 6. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!