Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet vele? Vírus, vagy...

Mi lehet vele? Vírus, vagy hardver? Netán rossz szoftver?

Figyelt kérdés

Pár napja azt vettem észre hogy a laptopom kissé rosszalkodik . Be be szaggat a kurzor mikor az egeret mozgatnom , és néha írásnál is mintha pár mp-re lefagyna . Valamint a merevlemez , grafikus kártya hőfoka is emelkedett olyan 2-3 fokkal ( most a merev 35 fokos , holott a 33-34 lenne ebben az esetben " szokásos " . Oké tudom hogy az a + 1-2 fok nemigazán lehet nagy gond ) . Amd prociról és radeon hd 6470 m graf-ról beszélünk . Ha már a procinál tartunk , annál is megfigyelhető a + fok . Vírust nem érzékelt a malwarebytes , igaz nem csökkntett módban futtattam .

Antivírus Commodo I S . Böngésző Opera , Media player classic a multi lejátszó , foobar 2000 van zenékre ... Ccleaner és wise 365 a tisztító .

2018. jan. 4. 11:46
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Win 7 Ultimate-em wan most.
2018. jan. 4. 11:47
 2/21 anonim ***** válasza:
kevés memóriára és tápra gondolok
2018. jan. 4. 12:39
 3/21 A kérdező kommentje:
6 GB memória
2018. jan. 4. 12:40
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod
2018. jan. 4. 12:42
 5/21 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra a rendszert lehet megoldódik.
2018. jan. 4. 21:29
 6/21 A kérdező kommentje:
Novemberben volt újratelepítve . Bár lehet az lesz.
2018. jan. 4. 22:21
 7/21 anonim ***** válasza:
Ez tipikus jele a processzor túlterheltségének. A leírásod alapján nem állandó ez a terheltség. Megtudhatnám milyen AMD procid van? Addig is, nézd meg mi szívhatja le a procidat, mindig látható nézet módban legyen nyitva mindig a feladatkezelő, hogy lásd mikor szaggat a kurzor tényleg terhelődik a proci, és hogy mi okozza.
2018. ápr. 4. 15:14
 8/21 A kérdező kommentje:
2018. ápr. 4. 17:50
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem mondanám proci túlterhelésnek . Pár százalékon szokott csak menni . [link]
2018. ápr. 4. 17:54
 10/21 anonim ***** válasza:
Mint ahogy azt említettem, én sem arra gondoltam, hogy 0-24-ben 100-on pörög a proci. A szaggatás pillanatában lehet valami, ami megdolgoztatja. Én, mivel nem mai darab a picike és alacsony az órajele, továbbá csak 2 magos, el tudom képzelni, hogy van ami időközönként megfogja. Ezt csak úgy tudod kideríteni, ha folyamatosan megfigyeled az erőforrás felhasználást. Az már csak ráadás, hogy 53 fokos átlag hőmérsékletet ír az a WiseCare (amit én személy szerint nem használnék). Ez probléma lehet, ha nem is a terheltség, de ez okozhat kurzor szaggatást. Milyen hőmérsékletű lehet az a proci nagyobb terhelés esetén, ha már az a 67 (mondhatni alap/átlag) folyamat ennyire felfűti? Szóval akárhogy is, én csak a processzorra tudok gyanakodni.
2018. ápr. 5. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!