Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SCART csatlakozó átalakítása...

SCART csatlakozó átalakítása VGA-ra?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megkérdzeni, hogy a SCART csatlakozó átalakítása VGA-ra lehetséges -e.

Az alap probléma a következő: Videókészüléket szeretnék monitorhoz kapcsolni.

Van mód erre?

2018. jan. 3. 23:39
 1/10 lali51 ***** válasza:
Kereőbe írd be: Scart to vga
2018. jan. 3. 23:54
 2/10 anonim ***** válasza:

99.9%, hogy nem fog menni.

PASSZIV átalakítóval legalábbis.

Aktív átalakító 4000 Ft körültől van.

2018. jan. 4. 10:24
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Azt tudom, hogy csak aktív átalakítóval lehetne megcsinálni.

Utolsó, hol láttál 4000 Ft-ért ilyet?

Én csak 20-30 eFt körül találtam.

2018. jan. 4. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
hát talán van olcsóbb megoldás is , azt hiszem, ha veszel egy tv tuner kártyát akkor azon keresztül rca, vagy hagyományos coax kábellel rá tudod kötni a sz.gépedre a videót és a tunner kártya programján tudod nézni a videót a monitorodon :)
2018. jan. 4. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
hozzáteszem azt is, hogy nagyorn körültekintően kell eljárni a tv tunner vásárlásánál, mert figyelembe kell venni, egyrészt, hogy milyen operációs rendszert támogat, aztán, hogy digitális vagy analóg jelet akarsz rajta fogni, illetve, hogy milyen csatoló felületen keresztül csatlakozik az alaplaphoz.
2018. jan. 4. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
2018. jan. 4. 15:04
 7/10 anonim ***** válasza:
közben ezt találtam azt hiszem ennél olcsóbb nincs :)
2018. jan. 4. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez szép és jó, csak pont annyit ér mint a passzív hdmi-> vga átalakítók, léteznek, csak épp nem működnek.
2018. jan. 4. 15:11
 9/10 A kérdező kommentje:

A belinkelt termékre rátaláltam én is, de az szerintem nem lesz jó, mert itt komolyabb jelátalakításra van szükség.

Tv tunerekkel nem szeretnék foglalkozni. Nekem olyan fapados megoldás kéne, amely általánosságban működik, akár 30-40 év múlva is.

2018. jan. 5. 15:57
 10/10 anonim ***** válasza:
30-40 év múlva semmi sem fog működni ami ma működik :D
2018. jan. 29. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!