Új gamer laptop lassú, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Üdv!
Vásároltam egy vadonat új gamer laptopot, de valamiért, van hogy lefagy a google chrome, vagy a steam ablak. Ez normális?
Spec:
I7 7700HQ
8gb ram
GTX 1050
2018. jan. 3. 11:47
1/8 anonim válasza:
Driverek telepítve!?
(Nem a Windows Update -ből, hanem a gyártó oldaláról)
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy tudom ezt ellenőrizni?
2018. jan. 3. 12:09
3/8 anonim válasza:
Ha bárhol sárga felkiáltó jel van, nincs, vagy hibásan lett felrakva.
Amúgy nem, nem normális a dolog.
4/8 A kérdező kommentje:
Sehol nincsen sárga felkiáltójel.
2018. jan. 3. 15:41
5/8 anonim válasza:
Nem kell felkiátójel, vagy sárga kérdőjel se.
Van amit MS "felismer", csak ép nem jól, vagy vezéreletlenül.
Pl. Videóvezérlő -nél ha "Szabványos VGA grafikus adapter" szerepel, akkor az azt jelenti, hogy nincs telepítve.
De csomó ilyen van, pl. alaplapi chipset esetében is.
6/8 A kérdező kommentje:
Átnéztem, a driverek stimmelnek mindenhol. A videokártyának is a legfrissebb drivere van, ahogy a processzornak is. :(
2018. jan. 3. 17:34
7/8 anonim válasza:
Fps érték ok? Lehet azért tűnik lassúnak, mert hdd van benne. Nyugi, az fps nem csökken miatta. Nem kell azonnal ssd-ért rohanni.
8/8 A kérdező kommentje:
A játékok többsége szépen fut, csak nagyon hangos a venti. Eddig a maximum hőfok 75-80 fok volt. Vettem hozzá laptop hűtőt és most rendben van. 77 fok körül megy. Egyedül a GTA V-nél van néha, hogy egy pillanatra megakad a kép.
2018. jan. 4. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!