Milyen ramot vegyek lenovo Thinkpad T420-as laptopba?
Figyelt kérdés
Most 4GB ram van benne. Ha lehet és érdemes, megtartanám.2017. aug. 1. 11:57
2/4 A kérdező kommentje:
összesen kettő, ezek közül egyik szabad és könnyedén be lehet rakni, a másikban 4 gb ram van és nehéz lenne kiszedni, mert a billentyűzet alatt van.
2017. aug. 1. 13:26
3/4 anonim válasza:
Nekem 2GB-RAM Volt benne. 1333MHZ-s Vettem bele 4GB-os KINGMAX 1600MHZ-s modult a kettő tökéletesen működik együtt 1333MHZ-n
4/4 anonim válasza:
Minden képp érdemes megtartani. Nemy játékra való, De viszont egy bitang erős bitangjól összerakott gép.
És egy SSD-vel nagyon gyors tud lenni. Méretben és üzemidőben is nagyon jó, Nem mai darab, De én nagyon szeretem. 9 cellás akksival 5 órát is kibir
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!