Hogy hívják ezt a bemenetet?
Az lenne a problémám hogy vettem egy xbox one-s, a kontrollerbe való chat headset 3,5mm jack es kell hogy legyen.
Nekem a régi xbox360-tól megmaradt a neki való chat headset, és azt szeretném használni mert nagyon szerettem de annak más a vége az kisebb mint a 3,5mm jack, nem tudom hogy az hámy mm de nagyon kicsi.
Lehet venni valahonnan átalakított hozzá?
A hivatalos oldal az alábbiakat írja:
"Az Xbox 360 csevegő headsetek csak 2,5 vagy 3,5 mm-es átalakítóval rendelkező sztereó headset adapterhez csatlakoztathatók; az átalakító az Xbox One sztereó headset adapter tartozéka."
"Xbox 360 vezetékes fejhallgató 2,5 mm-es hangcsatlakozóval. A sztereó headsetadapterhez való csatlakoztatásra használja az Xbox One sztereó headset adapterhez mellékelt 2,5 mm-es/3,5 mm-es átalakítót. "
Tehát az Xbox360 headsetnek valszeg 2,5 mm-es catlakozója van, és kell egy "Sztereó Xbox One-headsetadapter", amihez van "2,5 mm-es/3,5 mm-es adapter":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!