Mire cseréljem régi i5 ösömet?
Figyelt kérdés
Főleg zenekészítés, videovágásra kell és lesz mellette egy gtx1060 is mert játszani is szeretek, de szeretném ha jobb teljesítménye lenne mint a mostani i5 3450 esemnek. Ryzen 3 1300x? Vagy ryzen 5 1400? Ezeken gondolkodom, megéri ezekre lecserélni?2017. dec. 30. 07:02
1/5 anonim válasza:
Ha ez a proci nem elég, akkor én minimum Ryzen 1400-ban vagy felette gondolkodnék. Videós dolgoknál elég jól tud jönni a HT.
2/5 szántóvető válasza:
a 3770k legalább olyan jó mint a ryzen 1400 tehát ez utóbbira nem éri meg.húzott ryzen 5 1600 még jobb lenne csak az jóval többe is kerül.
3/5 anonim válasza:
Csak nekem a leírásból úgy tűnt, mindenképp platformot váltana a kérdező. De ha tévedtem, természetesen egy jó lehetőség a 3770/3770K is tuning szándéktól függően.
4/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani hogy az alaplapom kuka szval mindenképp új proci kell, mert nem akarok régire építkezni.
2017. dec. 30. 11:41
5/5 szántóvető válasza:
ok. 16gb dr4 ram kb 60e.ugyanannyi mint a ryzen 5 1600.hozzá egy b350-es lap 20 körül kezdődik.szóval kell költened rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!