Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi ez a szörnyű hang a gépembe...

Mi ez a szörnyű hang a gépemben? Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Kérlek olvas el, és segíts! :c

Sziasztok! nem rég raktam át a gépem egy új gépházba,

mikor elindítottam, olyan hangja volt mintha az egyik ventibe bele szorult volna valami, 5 venti van a házban, és átlátszó műanyag van a gépház oldalán, be kukkantottam, és egyáltalán semmi se akadt bele egyik ventilátorba sem! majd ez el múlt, amikor újra indítottam a gépet többször is, nem csinálta ezt a hangot, majd másnap (azaz ma) megint elindítottam a gépet.... és most még jobban egy szörnyű hangot adott ki.... csak a ventilátor lehetett, gondoltam... (de még mindig nem volt be akadva egyik venti sem) viszont ilyenkor, a windows kijelezte... hogy lemez hiba javításához, indítsam újra a gépet, nos van 1 ssd-m amin van a windows.... az biztos hogy nem adhat ki ilyen szörnyű hangos hangot..... viszont van még 1 HDD-m is ami 3TB-os.... lehet hogy az adja ki ezt a szörnyű hangot? mit tegyek ellene? merthogy az indulás után kb 20-30 másodperc múlva teljesen el is múlik a hangja, és a hdd is tökéletesen használható, mit tegyek hogy ne így induljon a gép?

#HDD #ventilátor #gépház #szörnyű hang
2017. dec. 25. 08:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Majd meg lesz .-.
2017. dec. 25. 11:00
 12/14 anonim ***** válasza:

A "szörnyű hang" forrása - ha tényleg ssemi nem lóg be a ventilátor lapátok közé - jó eséllyel valamelyik motor csapágya lehet. Motor kizárólad a ventilátorokban (táp, CPU, rendszerhűtő), a HDD-kben és ODD-kben van.

(Azt mondjuk nem tudom, mi az öreg istennek kell 5 db ventiláton egy mini-ITX rendszerhez. Mindegyik csak zajt csinál)

2017. dec. 25. 11:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Azért mert majd cserélek atx alaplapra ;D
2017. dec. 25. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Oda meg pláne nem kell, mert sokkal szellősebben vannak a komponensek.
2017. dec. 25. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!