Mi okozhatja a problemat?
Figyelt kérdés
A helyzet a kovetkezo lenne, amiota uj win van a gepen, elotte kiporoltam, darabokra szedtem. Viszont azota, neha azt csinalja akar jatek, akar film, akar zene, akar az ures asztalon h a hangszorobol olyan hangot ad ki, mintha beakadna :D nah most ezt nem tudom, hogy szimulaljam le nektek. Irok egy peldat, tegyuk fel jatek kozben, van egy robbanas, es az a robbanas kb 1 sec-ig mintha beakadna, es "GRRR" szeru hangot ad ki, de megy is tovabb, hasonlo mintha ezt kovetoen kek halalt kapnek, de nem kapok, (remelem ertheto kicsit :D ) viszont se a HDD/SSD se a cpu nem porog ilyenkor fel teljesitmenyben. Mi okozhatja a problemat? A windows?2016. febr. 14. 13:49
1/4 anonim válasza:
ennél több kell
milyen windows? milyen gyakran fordul elő?
csak játék közben, nagy terhelés alatt, vagy bármikor?
ajánlanák egy windows újratelepítést, ha hardveres probléma lenne, az nagyobb gondot okozna
2/4 A kérdező kommentje:
leirtam h mikor csinalja, nem feltetlen terhelestol
valtozo idokozonkent, legyen az 10 perc vagy 2 ora
windows 10 pro 64bit
2016. febr. 14. 14:28
3/4 anonim válasza:
jut eszembe, jó ötlet lenne a drivereket frissítened, ezen belül is a hang drivert
ha ez nem segít, windows csere helyrehozhatja
4/4 A kérdező kommentje:
a wint kb 2 hete raktam, akkor szedtem le az alaplap oldalarol a hivatalos win10 drivert, lehet h rosz a driver? szedjem le inkabb a 8.1-eset?
2016. febr. 14. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!