Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gt 730 OC-nál ez jó?

Gt 730 OC-nál ez jó?

Figyelt kérdés

A videokártya óajelét + 231

A Ram órajelét + 301 megaherczel toltam meg, nincs crash, várt + 5-10 fps-t megkaptam.

Ez így jó?

Nem megy 40-50 fok főlé, teljesen rendbenv an minden, csak az lenne az alap kérdésem, hogy egy videokártya OC, ami nomrlisan van beállítva, nincs túlhajtva a kártya, az még nem tesz neki rosszat?

Most nyílván nem hosszú távú gaming terére értem, (úgy is kell majd egy kártya-csere) hanem amga kártya élettartama nem csökken?

Tudjátok , mondjuk végtelenről 1-2 évre vagy ilyesmi?

:D

Válaszotokat előre is köszönööm!

2017. dec. 22. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha stabil és nem tapasztalsz semmi féle problémát terhelés alatt akkor okés, végtelen élettartam pedig nem nagyon van, főleg nem videókártyánál.. manapság az romlik el leghamarabb míg a processzor nagyon sokáig működik.
2017. dec. 22. 20:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Dee akkor nem tesz neki rosszat ugye?
2017. dec. 22. 20:18
 3/4 MGéza ***** válasza:
Nem melegszik túl, nem mutatja instabilitás nyomait, tehát nem, nem lesz belőle baja.
2017. dec. 22. 20:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2017. dec. 22. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!