Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gèptisztitás után nem mutat a...

Gèptisztitás után nem mutat a gèp?

Figyelt kérdés
Kipucoltam a tápot.meg a procit ujrapasztáztam.es most bekapcsolom es nem jon be se al alaplap se semmi. Megsèrthettem volna az alaplapot a csavarhuzoval? Nem elsőre csinaltam mar ilyet.de fogalmam sincs most mi hogy merre

tegnap 20:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Ne gőzborotvával tisztítsd legközelebb..
tegnap 20:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Mar probaltam masik tápal azal se jó
tegnap 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
Azok a kis fekete kockák nem szennyeződések voltak.. kár volt lecsiszolni őket. 😆
tegnap 20:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Táp beindul? Venti pörög?

CPU venti beindul?

Gépen a ledek felvillanak, villognak?

Hép sípol valami formában azaz sok kicsi, sok hosszú vagy ezek kombinációja?

tegnap 20:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Táp megy masik gèpet műkodik es ebbe is beindul. Ramokat mar minden fajta sorrendbe kiprobaltam. Proci hűtő ventilator megyen .videokartya erzekeli ha be ki huzom a hdmi.de rpobaltam vidikar nelkul is alaplapra ugy se megy
tegnap 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
Nem magyar vagy?
tegnap 20:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Kivettem az alaplapot es most latom a hatulján megvan kicsit karcolva ventilator felrakasnal be esett az egyik csavar es az karcolta meg.lehet enyitől kuka az alaplap?
tegnap 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Bios reset?
tegnap 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Válassz le minden nem szükséges hardvert.Bill. egér ssd hdd.úgy is próbáld meg.
tegnap 21:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Összeraktam az asztalon nem indult.aztán beletettem egy másik videokartyat ès láss csodát van kèp.most vissza az eredeti videokártyát ès azzal is megy ram proci mindent felismer...na most itt mi volt a gubasz ? Az asztalon jobban szeret èlni. Most fogom visszapakolni mindent a gèpházba remèlem ott is működni fog
tegnap 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!