Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használhatom a PC-t videokárty...

Használhatom a PC-t videokártya nélkül?

Figyelt kérdés

A gépemben van egy Intel Core i5 4690K processzor, és egy Nvidia GeForce GTX 560 Ti videokártya. Jelenleg a videokártyára van kötve a monitor. Ha kivenném a videokártyát, és az alaplapra kötném a monitort, akkor így is működne?

Elvileg van benne grafikai meghajtó is, egy Intel® HD Graphics 4600.

Ehhez át kell valamit állítanom, vagy csak kiveszem a videokártyát, rádugom az alaplapra a monitort, és már működik is?

2017. dec. 19. 11:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
HD4600 azért netezéshez bőven elég. Max 1080P fölötti videóknál érezheted, mert oda már kell a GPU gyorsítás is. De nem vagyok abban sem biztos. Szólhattak volna mások is, hogy a drivert ne felejtsd el, mert ami alapból felmegy (főleg W7-en) az biztos nem egy rendes csomag.
2017. dec. 19. 14:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, Win 7 van. Mindegy, már nem kötöm át újra.
2017. dec. 19. 15:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Én egy i5-3450-est használok évek óta videókártya nélkül, kizárólag a 3D-s játékoknál volt vele probléma. Full HD filmnézés, közben torrent 10MB/s sebességgel, a háttérben képek tömeges szerkesztése. 8GB rammal. A gép fogyasztása 30W + a monitor.
2017. dec. 19. 17:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmit szeretnék elérni.
2017. dec. 19. 20:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem egy ördög szekere.

- Monitor csatlakozóját átdugod az alaplapra. (ha van DVI vagy HDMI kimeneted, akkor feltétlenül azt használd)

- Belépsz a BIOS-ba és a videochiphez hozzárendelsz annyi memóriát amennyit csak enged. 2 GB a max, amit ez a processzor kezelni tud.

- Az Intel honlapjáról letöltesz egy Intel HD Graphics 4600-hoz való video drivert és telepíted.

2017. dec. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!